Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 29 april 2006    Evangelie van 2006-04-29
 titelKoninginnedag in Lutherse Kerk
beschrijvingOp zaterdag 29 april 2006 opent de Lutherse Kerk haar deuren ter gelegenheid van koninginnedag. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom op de Lutherse Burgwal 9. Toegang gratis.

Aan de Boekhorststraat (waaraan de minderbekende achteringang is gelegen) wordt er gratis koffie en thee geschonken voor onze buren.

In de kerk zelf wordt een tweetal mini-concerten ”Het woord in beeld en muziek” gegeven. Om 11.00 uur is er een programma rondom koningen en koninginnen en om 12.00 uur een programma rondom het Avondmaal. Deze miniconcerten worden in de loop van de dag op elk uur herhaald. Het Batzorgel wordt bespeeld door Tim Hinck. Dit is één van de laatste kansen om van het Batzorgel te genieten voor de restauratie !

De kerk is vrij te bezichtigen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

infoE. de Fouw
(070)3889515
locatieLutherse Kerk
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl