Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 21 t/m zondag 23 april 2006    Evangelie van 2006-04-21
 titelLaatste weekend Boxmeer voor M&J
beschrijvingMissie & Jongeren, een landelijke organisatie die jongeren wil inspireren voor een inzet voor een betere wereld, gaat weg uit Boxmeer. Vanaf de oprichting in 1988 is de Stichting gehuisvest geweest in Klooster Elzendael in Boxmeer en honderden jongeren hebben van hier uit een meeleefervaring beleefd in Afrika, Azie of Latijns Amerika.

Met ingang van 1 mei verhuist Missie & Jongeren naar een werkplek aan de Havensingel 25, dichtbij het station, in ’s Hertogenbosch. Voor de weekenden en trainingen gaat de organisatie gebruik maken van verschillende locaties in het land. De verhuizing naar ’s Hertogenbosch is ook de start van een nieuwe profilering van de stichting. Daarbij wordt o.a. de naam aangepast: Jongeren & Missie, daarmee aangevend dat de belangen van jongeren centraler staan in de doelstelling maar dat de stichting blijft staan in de traditie van missionaire ordes, congregaties en organisaties, die ooit het initiatief namen.

Laatste weekend
Missie & Jongeren heeft van 21 tot 23 april haar laatste weekend in Boxmeer. Aan dat weekend nemen o.a. jongeren deel die nog deze zomer naar Kenia gaan. Op deze reis zijn nog enkele plaatsen vrij.

Reis
De reis staat open voor jongeren tussen 16 en 20 jaar en er kunnen maximaal 15 jongeren mee.
De reis gaat plaatsvinden in augustus en duurt 3 weken. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij aan 2 voorbereidende weekenden deelnemen en zowel voor als na de reis energie stoppen in het doorvertellen van hun ervaringen.

info(0485) 575530
info@missieenjongeren.nl
organisatie
locatieKlooster Elzendael
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl