Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 18 juni t/m zaterdag 9 september 2006    Evangelie van 2006-06-18
 titelTentoonstelling 'Laudate Dominum'
beschrijvingGedurende de zomermaanden (vanaf 18 juni t/m 9 september), zal er een tentoonstelling van beeldende kunstwerken te zien zijn in de Grote of Jacobijnerkerk te leeuwarden.

Met een lange reeks tenstoonstellingen in de afgelopen jaren heeft de Grote Kerk een in het oog springende traditie opgebouwd. Deze wordt dit jaar voortgezet met een presentatie van elf Christelijke kunstenaars.

De tentoonstelling bestaat uit zowel tweedimensionaal als driedimensionaal werk.

Na de morgendienst op 18 juni om 10.00 uur zal de tentoonstelling worden geopend door drs. Alfred C. Bronswijk, theoloog en publicist en schrijver van het boek: 'Christelijke Symbolen van A tot Z'.

De tentoonstelling is in de betrokken periode te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur - 16.30 uur, vrijdag van 13.00 uur - 16.30 uur. De toegang is gratis.

infoDhr. Andries Monna
(058) 21 38 205

Dhr. Henk Pietersma
(058)-2882113
locatieGrote of Jacobijnerkerk
plaatsLeeuwarden (Groningen)
postcode89
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl