Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 13 t/m zondag 16 april 2006    Evangelie van 2006-04-13
 titelPaastriduüm in het Willibrordhuis
beschrijvingJaarlijks houdt de Kerk van Witte Donderdag tot en met Paasmorgen het Paastriduüm, waarbij de grote mysteries van ons geloof worden gevierd: de instelling van de Eucharistie, het lijden en sterven van Jezus en zijn verrijzenis.

Het is mogelijk, in het bijzonder voor jongeren, dit hele Paastriduüm in het seminarie mee te maken. Je wordt dan verwacht op Witte Donderdag 13 april 's middags om 16.00 uur. Je maakt de plechtigheden mee van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Paaszaterdag (paaswake). Goede vrijdag is een stille dag. Op Paaszondag zijn we bij de H. Mis van de Bisschop in de kathedraal en daarmee worden deze dagen afgesloten.

Aanmelding:
post@tiltenberg.org
“De Tiltenberg”
Zilkerduinweg 375
2114 AM Vogelenzang
tel. 0252-345345

info(0252) 345345
organisatieDe Tiltenberg
locatieWillibrordhuis, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl