Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 23 april 2006    Evangelie van 2006-04-23
 titelZondag Goddelijke Barmhartigheid
beschrijvingIn de parochie van de HH. Michaël en Clemens, Dorpsweg 80 te Rotterdam zal op zondag 23 april het Feest van de Goddelijke Barmhartigheid worden gevierd.

Aansluitend aan de Hoogmis van 11.00 uur zal vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur Aanbidding zijn in de kerk en tevens gelegenheid het sacrament van de biecht te ontvangen. Op de hele uren zal iets gebeden, gezongen of voorgelezen worden.

In de pastorie zal vanaf 13.00 uur doorlopend een video worden vertoond over de Goddelijke Barmhartigheid en het leven van de heilige zuster Faustina.

info(010) 4812063
locatieHH. Michaël en Clemenskerk, Dorpsweg 80
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl