Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 april 2006    Evangelie van 2006-04-09
 titelPalmzondagviering Breda
beschrijvingGrote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. Zo ook de Wereldjongerendagen in Sydney. Deze dagen vinden plaats van 15 tot 20 juli 2008. Ook uit het bisdom Breda willen jongeren daar naar toe. Bij hen leven vragen over de kosten, het vervoer, de mogelijkheid van sponsoring, de mininum en maximum leeftijd om deel te nemen. Marc Bollerman, de jongerenwerker van het bisdom, is al met deze vragen bezig en kan een eerste antwoord geven.

Op 9 april (Palmzondag) is er een ontmoetingsmiddag in Bergen op Zoom. Jongeren die Sydney reeds bezocht hebben verzorgen een fotopresentatie. Een jonge ondernemer legt uit hoe geld voor deze tocht gespaard kan worden. Hij geeft hiervoor suggesties. Er is alle ruimte voor ontmoeting. De middag wordt met een jongerenviering afgesloten.

De bijeenkomst vindt plaats in de bijruimten van de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom en duurt van 13.30 u. tot 17.00 u.

Als je wilt komen, kun je je aanmelden per mail bij: jongerenpastoraat@bisdombreda.nl
of bel
06-16068897

info jongerenpastoraat@bisdombreda.nl
06-16068897
organisatieBisdom Breda
locatieGertrudiskerk
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl