Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 7 t/m zaterdag 12 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-07
 titelMulticultureel jongerenkamp
beschrijvingEen week lang optrekken met jongeren uit meer dan tien verschillende landen en culturen! Dat kan ook deze zomer tijdens de multiculturele jongerenkampen die stichting Gave organiseert. De bijzondere kampen zijn gevuld met sport, bijbelstudie en cultuur.

Voor wie?
De kampen zijn opgezet voor asielzoekers- en Nederlandse jongeren tussen 13 en 23 jaar. Van de asielzoekers wordt verwacht dat ze Nederlands of Engels spreken. Bij de Nederlandse deelnemers geldt daarnaast de voorwaarde dat ze christen zijn.

Waarom?
Gave organiseert deze kampen om asielzoekersjongeren en Nederlandse jongeren met elkaar in contact te laten komen. Om te ontspannen. Om samen God te zoeken. En om elkaars cultuur te ontdekken.

Wanneer?
Dit jaar zijn er vijf kampen: een kamp van 31 juli t/m 5 augustus voor 16-22 jarigen in Bergeijk (bij Eindhoven), twee kampen in Lunteren van 7 t/m 12 augustus voor 16-22 jarigen, in de week 14 t/m 19 augustus in Lunteren een kamp voor 13-16 jarigen en een voor 17-23 jarigen.

Opgave
Opgave en informatie bij Ina Vermin: 030-2932464 (dinsdag bereikbaar) of Gavejeugdkampen@solcon.nl .
Opgaveformulieren kun je via www.gave.nl downloaden.

info(030) 2932464 (dinsdag bereikbaar)
Gavejeugdkampen@solcon.nl
www.gave.nl
locatiekamp
plaatsBergeijk (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl