Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 21 t/m zondag 23 april 2006    Evangelie van 2006-04-21
 titelRoepingenweekend 'Verder kijken...'
beschrijvingOnder de aansprekende titel 'Kijk verder dan je neus lang is' houden de zusters karmelietessen een roepingenweekend.

Thema
Sommige zagen (en zien) in Jezus niet meer dan een mens, de zoon van de timmerman. Dat is alleen de buitenkant. Hij is echter meer dan dat. Hij is God. Hij is onze belofte voor het eeuwige leven.

Zusters
Zo is het ook met zusters. De verpakking zegt misschien: ’Hmmm, vrouwen die in een klooster leven. Dat is toch onzin, dat is je leven weggooien.’ Maar de vraag is: is dat ook zo? Dus kijk eens verder dan je neus lang is en zie: ”Hoe groots de heilige Liefde is die kloosterlingen met elkaar verbindt” (Moeder Maria Teresa van de heilige Jozef)

Informatie
Wanneer: vrijdag 21 april, 18.00 uur met het avondeten (je bent vanaf 15.00 uur hartelijk welkom) tot zondag 23 april, 15.00 uur.
Waar: bij de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus, Kollenberg 2, Sittard.
Kosten: € 25,- (indien mogelijk)

info(046) 452 53 80
Zr. Elvira Maria, Carmel djc
srelviramaria@home.nl
www.carmeldcj.nl
locatieZusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl