Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 5 t/m zondag 7 mei 2006    Evangelie van 2006-05-05
 titelCongres: Geestdrift, wat bezielt jou?
beschrijvingImpact, het netwerk voor jonge hoger opgeleide christenen, houdt van 5-7 mei voor de vijfde keer zijn congres. Thema dit keer is:

Geestdrift, wat bezielt jou?

Ook Antoine Bodar (priester) en André Rouvoet (fractievoorzitter ChristenUnie) treden aan op het IMPACT congres 2006 in Dalfsen.

Bodar en Rouvoet zullen, samen met Rein Willems (president-directeur Shell Nederland) worden ondervraagd door Netwerk-presentator Tijs van den Brink op hun bezieling. De hoofdlezingen tijdens dit weekend worden verzorgd door Stefan Paas (evangelisatieconsulent) en Hans van der Lee (Compassion Nederland).

Geestdrift - wat bezielt jou?
Het thema is dit jaar ‘Geestdrift - wat bezielt jou?’. Het congres richt de aandacht op de vraag wat persoonlijke drijfveren zijn, hoe jonge christenen hun leven vormgeven en in hoeverre ze de daarbij behorende verantwoordelijkheid op zich nemen. Dit gebeurt door middel van lezingen, workshops een drieluik-interview en bijbelstudie. Ook wordt voldoende tijd ingeruimd voor ontmoeting, netwerken en ontspanning.

Naast de al genoemde personen wordt ondermeer medewerking verleend door Regina Mac-Nack (initiatiefneemster van de voedselbank in Amsterdam Zuidoost), Jan-Louis Burggraaf (jurist Allen & Overy), Willem den Hertog (oud-directeur Hertog ijs, gevangenispastor), Kars Veling (directeur openbare school Den Haag) en Mari Baauw (architect Royal Haskoning / Werkgroep Kerkbouw PKN).

Christen-zijn in carrière, relaties en samenleving
IMPACT, een project van het ICS, wil jonge, werkende christenen stimuleren om in hun leven en loopbaan herkenbaar te leven naar het evangelie van Jezus Christus. Centraal daarbij staat de integratie van het geloof met alle aspecten van het leven. Tijdens het tweejaarlijkse congres, een belangrijke pijler van IMPACT, wordt hier uitgebreid bij stilgestaan. Kenmerken zijn: uitwisseling, herkenning, onderlinge toerusting, verdieping en ontmoeting.

infowww.impactnetwerk.nl/congres
locatie
plaatsDalfsen (Overijssel)
postcode77
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl