Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 1 april 2006    Evangelie van 2006-04-01
 titelOpen Dag Vlaamse Emmanuel
beschrijvingDe Vlaamse tak van de gemeenschap Emmanuel nodigt op zaterdag 1 april as. jongeren, jong-volwassenen, alleenstaanden, gehuwden, kinderen, jong en oud uit door een dag in Scherpenheuvel rond het thema van de eerste encycliek van de nieuws paus:

Deus caritas est / God is liefde!

De inleiding zal gegeven worden door pater Ives De Mey, redemptorist te Gent en verbonden aan de gemeenschap Maria-Kefas.

De dag gaat door in onthaalcentrum 'De Pelgrim' aan het Isabellaplein te Scherpenheuvel. Onthaal vanaf 10.00 uur. We eindigen de dag rond 17.00 uur. Lofprijzing, onderricht, aanbidding, gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van de verzoening, gezellige lunch, ontspanning en uitwisseling, info over de gemeenschap Emmanuel, Paray-le-Monial, Brussel - Allerheiligen 2006 en nog veel meer, afsluitende Eucharistieviering.

Voor de kinderen is er een speciaal programma voorzien.

Als bijdrage in de kosten vragen wij 7 euro per persoon, 12 euro per gezin (wij kunnen niet rekenen..), naar draagkracht en komen we tekort, dan gaan we met de pet rond.

info info@emmanuelvlaanderen.be
054 / 32 91 87
054 / 50 03 15
www.emmanuelvlaanderen.be
organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieOnthaalcentrum 'De Pelgrim', Isabellaplein
plaatsScherpenheuvel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl