Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 2 t/m zondag 17 december 2006    Evangelie van 2006-12-02
 titelAdventsreis in de Sinaï
beschrijvingIn voorbereiding op de komst van de Heer met Kerstmis en in het voetspoor van Mozes gaat pater Johan van de broeders van Sint-Jan als geestelijk begeleider mee met een adventsreis met bedoeïenen in de Sinaïwoestijn.

Organisator John Bartels over de reis: ”De Sinaï kent een enorme verscheidenheid aan landschappen, schitterende wandelgebieden en prachtige rotsformaties. De stilte is overal aanwezig en bij de kust vind je spectaculaire koraalriffen waar je volop kunt snorkelen. Zelf ben ik al acht keer in dat gebied geweest. Ik vind het heerlijk om in deze mooie woestijn te vertoeven. Graag nodig ik iedereen uit mee te gaan. Tot het vaste programma behoort: bezoek aan de piramiden, de sfinx etc., een bezoek aan het Egyptisch museum waar het stoffelijk overschot ligt van farao Ramses II, de tegenspeler van Mozes, een kijkje nemen bij de bron van Mozes, lopen in de oase Feiran en het kloostercomplex van monialen, overnachten in het gastenverblijf van het Catharinaklooster, het beklimmen van de Mozesberg, wandelen naar het plateau van de profeet Elia, een zevendaagse kamelentrektocht, wandelen door de White Canyon, de Covered Canyon en de Coloured Canyon, een fantastisch verblijf in Nuweiba Village, een bezoek aan Blue Hole, flaneren in Dahab...”

infoJohn Bartels (0317) 314957
ely.15@planet.nl
www.stjan.org
organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieSinaï woestijn
plaatsEgypte
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl