Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 25 maart 2006    Evangelie van 2006-03-25
 titelWandel- en fietstocht voor Guatemala
beschrijvingZoals elk jaar in de veertigdagentijd organiseert het dekenaat Heusden ook in 2006 weer de wandel- en fietstocht waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een project in een derde-wereld land. Nu op zaterdag 25 maart.

Dit jaar gaat de opbrengst naar een project in La Antigua, waar de organisatie van Pater Guiseppe Contran ofm de zorg heeft over 220 lichamelijk, geestelijk of mentaal gehandicapten.

De wandel- en fietstocht voert, zoveel mogelijk over buitenwegen, langs de verschillende parochies van het dekenaat. De tocht is 40 km lang, maar kan door de wandelaars bij elke contrôlepost worden afgebroken. Een busje brengt hen dan terug naar het punt waar zij zijn gestart.

Men kan zich voor deze tocht laten sponsoren door familie en bekenden, maar ook individuele deelname is mogelijk tegen een inschrijfgeld van € 5,-.

Starttijd: tussen 8 en 13 uur.
Sluiting contrôleposten 17 uur

Gestart kan worden op de volgende plaatsen:
Bokhoven/Engelen Slot Haverlei, Antonius Abt school
Drunen Past.Vermeulenzaal naast RK kerk
Elshout ’t Rad Kerkstraat 39
Haarsteeg RK kerk H.Lambertus
Hedikhuizen RK kerk H.Lambertus
Herpt Café De Oude Toren
Heusden RK kerk H.Catharina
Nieuwkuijk Patronaatsgebouw Nieuwkuijkse straat
Vliedberg Parochiezaal achter RK kerk
Vlijmen De Lantaarn achter RK kerk

info(0416) 373055
(0416) 373843
(073) 5113495
locatieSlot Haverlei en andere locaties
plaatsEngelen etc (Noord-Brabant)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl