Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
JoJogroep Zoetermeer
(JoJogroep)

JoJogroep Zoetermeer

Website E-mail

Jongerengroep De JoJo's
Dorpsstraat 26
2712 AL Zoetermeer

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 3 maart t/m vrijdag 7 april 2006    Evangelie van 2006-03-03
 titelMeditatievieringen Vastentijd
beschrijvingTijdens de vastentijd worden van 3 maart tot en met 7 april elke vrijdagavond van 19.15 tot 20.00 meditatievieringen georganiseerd worden in de Genesarethkerk, aan het Monnikenbos te Zoetermeer.

De vieringen staan in het teken van personen, die in hun leven Jezus zijn nagevolgd, sommigen heel letterlijk als martelaar, en sommigen zijn hem nagevolgd door goede dingen te doen voor de medemens. Zo zullen onder andere Nelson Mandela, moeder Teresa, Nobelprijswinnares Aung San Suu Kyi centraal staan.

Het zijn sfeervolle vieringen waarin muziek wordt gemaakt, liederen worden gezongen en teksten worden gelezen. Ook is er ruimte voor gebed tijdens een korte periode van stilte en tijdens de open voorbede, waarin iedereen zijn of haar eigen gebed kan opzeggen.

De vieringen zijn georganiseerd door de JoJo's, de jongegroep van de Nicolaaskerk, en iedereen is van harte welkom welkom.

infowww.jojogroep.nl
www.nicolaasparochiezoetermeer.nl
organisatieJoJogroep Zoetermeer
locatieGenesarethkerk, Monnikenbos
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl