Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 19 maart 2006    Evangelie van 2006-03-19
 titelBenefietconcert Marjon Lambriks
beschrijvingZondag 19 maart in Roermonds TheaterHotel De Oranjerie geeft Marjon Lambriks een benefietconcert ten bate van de renovatie van de kathedraal

Het benefietconcert in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond vindt plaats ten bate van de nog resterende renovatiefases van de Sint Christoffelkathedraal. Hierbij zal de bekende zangeres Marjon Lambriks samen met een kinderkoor uit Valkenburg aan de Geul en het orkest Maxemillecorde o.l.v. Roermondenaar Max Smeets een muzikaal boeket ten gehore brengen van de mooiste melodieen uit opera's, operettes en musicals.

Dit concert begint om 11.30 uur. Vanaf 11.00 uur is er koffie.

De Limburgse bisschopskerk werd in 2005 ingrijpend gerenoveerd en in december weer feestelijk heropend. Maar daarmee is de renovatie nog niet afgerond. Er is nog veel te doen, waarvoor nog veel geld nodig is. Naar schatting zo'n 2,5 miljoen euro. Met dit concert willen genoemde artiesten en 'De Oranjerie' daaraan hun bijdrage leveren.

Kaarten voor dit unieke concert kosten 10 euro (inclusief consumptiebon) en zijn te reserveren via de theaterkassa van TheaterHotel De Oranjerie, telefoon (0475) 391491.

Aansluitend aan het concert is er de mogelijkheid tot een brunch in de brasserie waarvoor ook kaarten gereserveerd kunnen worden via de theaterkassa. Via genoemd telefoonnummer is ook meer informatie over het benefietconcert te krijgen.

Na afloop van het concert en de brunch is er gelegenheid om de kathedraal onder leiding van een deskundige gids te bezoeken.

info(0475) 391491
locatieTheaterHotel De Oranjerie
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl