Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 7 maart 2006    Evangelie van 2006-03-07
 titelVrouwen over geloofsopvoeding
beschrijvingDe Stichting Mgr Schrijnen Huis organiseert elk jaar in de Advents- en de Vastentijd bezinningsdagen voor vrouwen. De dagen worden meestal door zo'n 100 vrouwen bezocht en de belangstelling neemt de laatste jaren verder toe. De eerstvolgende ontmoetingsdagen zijn op 7 en 14 maart in Roermond.

Het thema is dan

geloofsopvoeding. Hoe breng je het geloof op een natuurlijke manier over op je kinderen of kleinkinderen?

Inleidster is Ies Molenschot van de Stichting Kinderwerk Samuel, die zich bezighoudt met geloofsverhalen voor kinderen. De stichting brengt catechesemateriaal uit voor scholen en parochies, maar ook voor verhalen aan de keukentafel.

De bijeenkomsten vinden plaats bij het bisdom in Roermond. De dagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 15.30 uur.

Op het programma staat onder meer een Eucharistieviering in de Caroluskapel, een lunch, de lezing met als thema 'Het geluk van onze kinderen en kleinkinderen' en de mogelijkheid tot discussie en het stellen van vragen.

Deelname is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk in verband met de grote belangstelling bij voorgaande ontmoetingsdagen.

Opgeven kan bij:
Stg. Mgr. Schrijnen-Huis:
t.konickx@bisdom-roermond.nl

info t.konickx@bisdom-roermond
(0475) 386820
06-13413849
locatieSwalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl