Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 11 t/m zondag 12 maart 2006    Evangelie van 2006-03-11
 titelKennismaking priesteropleiding Rolduc
beschrijvingDe priesteropleiding van het bisdom Roermond - het grootseminarie Rolduc - houdt op 11 en 12 maart een kennismakingsweekeinde.

Dit is bedoeld voor jongens en mannen die erover denken om priester te worden. Ze kunnen een weekeinde lang meeleven met de seminariegemeenschap en zo iets proeven van de sfeer op de priesteropleiding.

Tijdens het weekeinde wordt ook uitgebreid informatie gegeven over de theologische en spirituele vorming op het seminarie.

Geïntereseerden kunnen contact opnemen met
rector J. Vries, 045-5466810
of per e-mail: jgm.vries@hetnet.nl .

infoRector J. Vries
(045) 5466810
jgm.vries@hetnet.nl .
locatieGrootseminarie Rolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl