Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 1 maart 2006    Evangelie van 2006-03-01
 titelNieuwe vorm noviciaatsvorming
beschrijvingDe 'Gemeenschappelijke noviciaatswerking & initiatiejaar seminarie' (GNW) houdt in zijn huidige vorm op te bestaan.

Door het beschermcomité werd in overleg met de huidige directie beslist om de GNW in zijn huidige vormgeving (22 tweedaagse samenkomsten in de Abdij van Postel te België) te transformeren naar een programma-aanbod in modules die door de deelnemende gemeenschappen thuis uitgewerkt en aangeboden worden. Andere gemeenschappen kunnen hierbij aansluiten met hun kandidaten en begeleiders. Men kan ook deelnemen met kandidaten voor of na hun internationaal noviciaat. Ook kandidaat-seminaristen met hun begeleiders blijven van harte welkom.

Indien er voldoende kandidaten zijn, zowel uit Nederland als uit Vlaanderen, zou men graag eind september 2006 met de nieuwe formule starten.

Seminaries, ordes en congregaties die hiervoor interesse hebben, worden verzocht naam en adres van hun contactpersoon op te geven tegen 15 maart 2006.

Pater Nicolaas Gorts (Abdij van Postel) en Zr. Karine Willems (Convent van Betlehem) blijven nog de contactpersonen tot de nieuwe formule metterdaad van start gaat.

Correspondentieadressen :
p/a P. Nicolaas Gorts
Norbertijnenabdij Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol
014/ 37 81 21
nicolaasgorts@hotmail.com

Zr. Karine Willems
Convent van Betlehem
Stationsstraat 2
2570 Duffel
015/ 30 39 39
Karine.Willems@emmaus.be

infoP. Nicolaas Gorts
Norbertijnenabdij Postel
014/ 37 81 21
nicolaasgorts@hotmail.com

Zr. Karine Willems
Convent van Betlehem
015/ 30 39 39
Karine.Willems@emmaus.be
locatieOveral in Nederland en Vlaanderen
plaatsEigen gemeenschap
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl