Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 14 mei 2006    Evangelie van 2006-05-14
 titelStadsprocessie Maastricht
beschrijvingTer ere van haar Stadspatroon St. Servaas trekt op zondag 14 mei as. de jaarlijkse Sacramentsprocessie door de binnenstad van Maastricht.

Aansluitend aan de pontificale Eucharistieviering om 10.00 uur in de Basiliek van Sint Servaas gelegen aan het Keizer Karelplein/Vrijthof trekt de processie vanaf omstreeks 11.15 u. naar de basiliek van O.L. Vrouw Tenhemelopneming gelegen aan het O.L. Vrouweplein waar de plechtigheden worden besloten met een lof.

De route is net als andere jaren: Keizer Karelplein, Tweebergenpoort, Grote Gracht, Markt, Spilstraat, Grote Staat, Kleine Sraat, Kersenmarkt, Wolfstraat en O.L. Vrouweplein.

infoParochiebureau St. Servaasbasiliek
(ma, di, do en vr: 10:00 - 16:00 uur / Wo: 10:00 - 12:30 uur)
Keizer Karelplein 3
6211 TC Maastricht
(043) 321 20 82
www.sintservaas.nl
locatieBinnenstad Maastricht
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl