Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 4 februari 2006    Evangelie van 2006-02-04
 titelZaterdagmiddagmuziek Domkerk
beschrijvingOrgelconcert Domorganist Jan Jansen

Op het programma van de wekelijkse zaterdagmiddagmuziek Domkerk staat op 4 februari 2006 een orgelconcert van Domorganist Jan Jansen. Hij zal werken van Bach, Mozart en Rheinberger uitvoeren.

In het mozartjaar 2006 voert Jan Jansen alle klaviersonates van Mozart uit. Op 4 februari speelt hij de de tweede klaviersonates in F dur uit op het kabinetorgel. Dit instrument uit 1796 is zeer geschikt voor muziek uit de klassieke periode.

Op het grote Baetsorgel speelt hij de grote toccata en dubbelfuga in F dur van J.S. Bach en de hartstochtelijke sonate in f moll van J. Rheinberger.

Domkerk Utrecht, aanvang 15.30 uur.
Toegang gratis, na afloop bijdrage naar draagkracht, gemiddeld 5 euro per bezoeker.

infoMartin Teunissen
(030) 2960797
publiciteitzmmd@wanadoo.nl
locatieDomkerk
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl