Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 3 februari 2006    Evangelie van 2006-02-03
 titelSirkelslag 2006
beschrijvingOp vrijdagavond 3 februari wordt Sirkelslag 2006 georganiseerd door Jeugwerkbureau STAP.

Sirkelslag in het kort
Sirkelslag is een interactief, superdynamisch themaspel. Het spel wordt gespeeld binnen een tienergroep (12-15/16 jaar), gewoon in hun eigen jeugdhonk of kerk. Het spel vindt tegelijkertijd door de hele provincie plaats. Er zijn zelfs meerdere provincies actief. Het draait om een thema en bestaat uit negen kleinere spelen (bijv. fotospel, sms-spel, kwis, creatief spel, hints, haalspel, work-out spel, dichtspel). Deze moeten snel, goed en eerlijk worden uitgevoerd. Iedere groep beschikt over een jury, bestaande uit 2 mensen die ze kennen. Hoe meer punten er verdiend worden en hoe sneller men klaar is, des te meer kans op de grote Sirkelslagtrofee!

Kosten
De kosten zijn € 15,00 per groep.
We streven naar groepen van 7 à 8 personen. Als je groep bestaat uit 15 jongeren, verdeel ze dan in twee groepen. Er kunnen dan meer jongeren actief deelnemen. De kosten voor de tweede groep worden dan € 5.

In heel Nederland zijn er 8 provincies die ook mee doen aan Sirkelslag. De winnende groep van elke provincie kan op vrijdag 31 maart meedoen in de strijd om de nationale Sirkelslagtrofee!

Vrijdag 3 februari a.s. om 19.30 kan elke tienergroep in Overijssel opnieuw meedoen aan dit interactieve, hypercreatieve en uitdagende themaspel!

Afgelopen seizoen hebben er 20 groepen meegedaan. Het thema van de aankomende Sirkelslag blijft een verrassing totdat de startenvelop op vrijdagavond open wordt gemaakt!

Op dit moment is de groep: De Kloosterbende uit Zwolle nog de trotse eigenaar van de Sirkelslagtrofee.

Wil jij ook graag je best doen om dit jaar de trofee te veroveren, meld je dan voor 27 januari aan!

Benodigdheden

  • Een leuk, sportief team tieners (12-15/16 jaar) met gevoel voor humor (minimaal 6, maximaal 12 deelnemers per groep).
  • Een leuke zaal met bewegingsruimte.
  • Een computer waarin je een CD-rom af kunt spelen en waarmee je kunt e-mailen en internetten.
  • Een mobiele telefoon met goed bereik en SMS-mogelijkheden.
  • Knutselmateriaal (evt. ook schminkspullen en verkleedkleren)
  • Een digitaal fototoestel.
  • Eén of twee volwassen spelleiders.
  • Een jury van minimaal twee mensen
    (bijv. een leuke docent, dominee, pastor of clubleider).

Vergeet niet om bij het opgeven de naam, het adres en het telefoonnummer van een contactpersoon op te geven evenals het mobiele nummer dat je tijdens de spellen van Sirkelslag gaat gebruiken!

info(0529) 45 15 03
info@stap-ov.nl
locatie
plaatsDiverse plaatsen (Overijssel)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl