Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 6 t/m woensdag 18 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-06
 titelBedevaart naar Fatima en Lourdes
beschrijvingDe Stichting Medjugorje Centrum organiseert jaarlijks een 13-daagse bedevaart naar Fatima.

De reis begint met een H.Mis in de Abdij Sint Benedictusberg te Vaals. Op de eerste dag brengen we een bezoek aan Lisieux, waar we de Carmel bezoeken en overnachten.

De tweede dag is er een H.Mis in de crypte van de basiliek van de H.Theresia en bezoeken we de plek van het glorierijke Kruis in Dozulé. We overnachten in Tours.

De derde dag begint met een H.Mis en reizen we naar Torrelavega, waar we overnachten.

De vierde dag wordt Garabandal bezocht en vieren we de H.Mis in de plaatselijke kerk. Overnachting in Burgos.

De vijfde dag start weer met een H.Mis en arriveren we in Fatima, waar we drie volle dagen verblijven. We nemen deel aan de verschillende plechtigheden; bezoeken de kapel van de verschijningen, de basiliek en de geboorteplaats van de zieners.

De negende dag vertrekken we na de H.Mis richting Zaragossa, waar we in de omgeving overnachten.

Op de tiende dag bezoeken we de basiliek van O.L.Vrouw del Pilar en arriveren we 's avonds in Lourdes, waar we anderhalve dag verblijven en deelnemen aan de plechtigheden.

De twaalfde dag reizen we naar Tours voor de overnachting om op de dertiende dag, na een bezoek aan de kapel van de Wonderdadige Medaille in de Rue du Bac in Parijs, weer thuis te komen.

We reizen per 4-sterren touringcar. De reis is op basis van vol pension, volledig verzorgd met reisleiding en geestelijke begeleiding.

infoStichting Medjugorje Centrum
Kremerslaan 30
6373 CW Landgraaf
(045) 531 53 81
houbenpjg@tiscali.nl
locatieLisieux, Tours, Garabandal, Burgos, Fatima, Zaragossa, Lourdes, Rue du Bac Parijs
plaatsFatima (Portugal)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl