Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 31 oktober t/m zaterdag 1 november 2003    Evangelie van 2003-10-31
 titelAfsluiting bedevaartsjaar
beschrijvingDe Haagse Bedevaarten organiseren een volledig verzorgde tweedaagse bedevaart naar het bekende Mariaheiligdom Kevelaer op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november.
Op vrijdag vangt de bedevaart aan met een feestelijke Eucharistieviering ter ere van de H.Liduina in de basiliek H. Liduina, Singel 104 te Schiedam. ’s Middags komt u in Kevelaer aan. Na het diner is er een plechtig Lof in de Kaarsenkapel en later op de avond een lichtprocessie ter ere van Maria.
Op vrijdag zal kardinaal A. Simonis, aartsbisschop van Utrecht, tijdens een pontificale Hoogmis het bedevaartjaar afsluiten.

Er zijn diverse opstapplaatsen: Delft, Den Haag, Leidschendam en Schiedam. Meldt u snel aan.

infoDeheer Dj. Bracke, (010) 4149577. Zie ook www.bedevaart.nl
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl