Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 10 t/m zondag 11 juni 2006    Evangelie van 2006-06-10
 titelNationaal jongerenkorenfestival
beschrijvingOp 10 en 11 juni 2006 wordt het 17e landelijke jongerenkoren festival gehouden worden. Voor de 13e keer kan er gestreden worden voor de titel Nationaal Kampioen Jongerenkoor en voor de tweede keer zal de tienercompetitie gehouden worden.

Het landelijke jongerenkoren festival is een weekend vol zang, plezier en strijd. Twee dagen lang zal de kerk in Rijsbergen gevuld zijn met leden van jongerenkoren. Wie zal in 2006 de winnaar worden en mag zich met oprecht Nationaal Kampioen noemen. Schrijf je nu in!!!

Elk jaar wordt er een thema aan het festival en de eucharistie gekoppeld. Dit keer luidt het thema:

“Samen de toekomst in”

Naast het kampioenschap zal er waarschijnlijk weer een zeskamp gehouden worden op het inmiddels bekende adres aan de Oekelsestraat. Ook hierbij zullen verschillende koren tegen elkaar strijden voor de 1e plaats.
Zaterdagavond zal er natuurlijk weer een geweldige feestavond georganiseerd. Uiteraard wordt deze avond weer op en top gezellig, mede dankzij de muziek van ”Double-XL”

U vindt meer informatie over het festival onder het kopje ”Informatie”. Mocht u echter nog vragen hebben of meer willen weten over het festival, dan kunt u het beste even contact opnemen met het secretariaat.

infoPiet Koeken
(076) 596 16 47

Secretariaat
(076) 596 31 99
korenfestival@tref.nl
www.korenfestivalrijsbergen.nl
locatie
plaatsRijsbergen (Noord-Brabant)
postcode48
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl