Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 19 februari 2006    Evangelie van 2006-02-19
 titelVierde landelijke zangdag Code Music
beschrijvingZondag 19 februari 2006 vindt de vierde landelijke Code Music zangdag plaats.

Zangdagen zijn leuke en leerzame bijeenkomsten van vele koren en zangers. Je studeert nieuw repertoire in en wisselt ervaringen uit met leden van andere koren. Naast veel zingen is er ook tijd voor een hapje en drankje en snuffelen in de repertoirestand. Als je met een aantal koorleden naar zo'n zangdag gaat oefen je daarna de liederen veel sneller met je eigen koor in.

Speciaal
Op deze zangdag zijn aparte programma's voor kinderkoren, tienerkoren en jongerenkoren/middenkoren! We gaan ook iedereen in beweging zetten. Hoe we dat gaan doen? Houd de website in de gaten!

Er wordt nieuw liedmateriaal ingestudeerd voor Pasen en Goede Vrijdag. Nadere details volgen.

Aanmelden
De vrijwilligers van Code Music zijn zelf met hart en ziel lid van jongerenkoren en organiseren deze zangdag voor jullie. Meld je aan bij: info@code-music.nl en geef aan met hoeveel bezoekers je denkt te komen. Maak van deze dag een feest. Wij zorgen wij voor muziek, koffie/thee, plezier, reader, zangbundel en routebeschrijving.

Datum & tijd:Zondag 19 februari 2006, van 13.00 uur tot 17.00 uur
Plaats:
Toegang:*- leden: € 5,- per persoon
- niet leden: € 8,- per persoon
- Groepen: € 50,- vanaf 10 leden per koor

*Prijzen inclusief koffie/thee, reader met koorpartijen en zangbundel per persoon.

info(0345) 513994 (di en do, 10-13 uur)
(0345) 518731 (wo 10-13 uur)
info@code-music.nl
www.code-music.nl
locatie
plaatsonbekend
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl