Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 25 januari 2006    Evangelie van 2006-01-25
 titelHet zout der aarde
beschrijvingOp het feest van de H. apostel Paulus komen de dames van de Vereniging r.k. vrouwen Noord-Hollad bijeen om gezamenlijk te bidden en mediteren en tevens de Internationale Bidweek voor de Eenheid af te sluiten.

De gebedsdag begint om 10.30 uur in de Apostelkerk te Beverwijk met een H. Mis. Vervolgens geeft zeh pater J. Nielen een lezing over het onlangs opnieuw gepubliceerde boek van kardinaal J. Ratzinger, nu onze H. Vader paus Benedictus XVI: 'Zout der aarde'. De dag wordt afgelsoten met een sluitingslof en eindigt omstreeks 15.00 uur.

infoElly van Twaalfhoven
(0251) 313473
b.g.g. (075) 6871842
v_kleef@dds.nl
www.rkvrouwen.nl
locatieApostelkerk
plaatsBeverwijk (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl