Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Geloof en Licht

Geloof en Licht

Website E-mail

Geloof en Licht is de nederlandstalige loot van de internationale lekenbeweging Foi et Lumière.

Deze is in 1971 in Lourdes gesticht door Jean Vanier en Marie-Hélène Mathieu.

Foi et Lumière bestaat uit gemeenschappen van ouders en vrienden rond verstandelijk gehandicapten, die het hart van elke gemeenschap zijn.

Deze beweging bestaat wereldwijd uit meer dan 1.600 gemeenschappen verspreid over meer dan 80 landen, verdeeld over 50 ‘provincies’.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 17 april 2006    Evangelie van 2006-04-17
 titelOntmoetingsbijeenkomst “De Palster”
beschrijvingmaandelijkse bijeenkomst van Geloof en Licht gemeenschap ”de Palster” in Roermond. Tijd: van 14.00 - 19.00 uur. Geloof en Licht komt 1 x per maand samen rond verstandelijk gehandicapten met hun familie en vrienden voor een ontmoeting van vriendschap, feest en (Eucharistie)viering. Graag van te voren contact opnemen met Irene Thomas.

infoIrene Thomas (0475)330236 of 06-28805424
hetty.gommans@hetnet.nl
www.geloofenlicht.nl
organisatieGeloof en Licht
locatieTomaskerk, Donderbergweg 45, Roermond
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl