Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdinsdag 7 februari 2006    Evangelie van 2006-02-07
 titelZang en muziek voor Taize-viering
beschrijvingJonge zangers en instrumentalisten gezocht

Zondag 19 februari zal er een Taizé-viering zijn in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 te Zoetermeer. Een gelegenheidskoor zal met begeleiding van een combo de muzikale ondersteuning verzorgen.

Zowel voor koor als combo worden belangstellenden gezocht, met name jongeren tot en met 25 jaar. Wie graag zingt of een instrument bespeelt is van harte uitgenodigd om te reageren.

Er zijn twee repetities gepland: dinsdag 7 februari en dinsdag 14 februari, (19.30 - 20.30 uur, Nicolaaskerk). Het koor zal staan onder leiding van Willien van Wieringen, het combo onder leiding van pianiste Dorien Langeveld.

Jongeren die interesse hebben, kunnen zich opgeven via wvwieringen@hotmail.com .

info wvwieringen@hotmail.com
locatieNicolaaskerk, Dorpsstraat 24
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl