Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 13 januari 2006    Evangelie van 2006-01-13
 titelIntercity bestemming Pasen
beschrijvingMet een kick-off bijeenkomst wordt op 13 januari het interkerkelijke project ‘Intercity bestemming Pasen’ gelanceerd.

“Intercity bestemming Pasen is een project, waarin gemeenteleden en parochianen zelf worden ingeschakeld om op een eenvoudige manier anderen te betrekken bij het beste wat de Kerk te bieden heeft: de vieringen in de Goede Week”, aldus de folder.

Het project ondersteunt gemeenten en parochies met een landelijke publiciteitscampagne en met allerlei materiaal om gasten uit te nodigen voor de vieringen in de Goede Week.

Het project is in 2004 opgestart door de Oud-katholieke Kerk van Nederland om “mensen die over de rand zijn gevallen of die net 0ver die rand naar binnen proberen te kijken” weer of voor de eerste keer te betrekken bij wat er in de Kerk gebeurt. Het initiatief is intussen overgenomen door de Raad van Kerken en wordt actief ondersteund door de Protestantse Kerk in Nederland, de rooms-katholieke kerk, de Nederlandse Protestanten Bond, het Leger des Heils, de Algemene Doopsgezinde Sociëteit, de Basisbeweging en de Oud-katholieke Kerk in Nederland.

infoBij de eigen kerk
of
(035) 6220622
info@intercitypasen.nl
www.intercitypasen.nl
locatieGertrudiskapel, Willemsplantsoen 1c
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl