Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober 2006    Evangelie van 2006-09-29
 titelWeekend 'Genezen van innerlijke pijn'
beschrijvingVoor mensen die kampen met innerlijke pijn en verdriet, een verlieservaring, een sterke ontgoocheling...en die op zoek willen gaan naar innerlijke vrede vanuit de christelijke boodschap en de inzichten van de psychologie.

Thema : ”Van verdriet naar nieuwe vreugde!”

Onder begeleiding van Mevr. Marleen Van Cutsem (psychologe en psychotherapeute) gaan we op zoek naar bronnen van vreugde die ons de kracht geven om ons opnieuw op te richten en tot leven te komen. Aan de hand van voordracht, gesprek, relaxatie, gebed en meditatie. We laten ons inspireren door de christelijke boodschap en de nieuwste inzichten uit de psychologie.

Voor opgave: Mw. Marleen Van Cutsem 02/ 569 48 11

infoMw. Marleen Van Cutsem
02/ 569 48 11
www.abdijpostel.be
locatieNorbertijnenabdij van Postel
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl