Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 1 t/m donderdag 10 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-01
 titel8-daagse retraite Oude Abdij
beschrijvingBij vele mensen leven diep-religieuze vragen: wat heeft God, wat heeft Jezus Christus met mijn leven te maken? Is Hij onmisbaar om gelukkig te worden? Kan ik Hem op het spoor komen? Word ik wel bemind? Kan ik echt beminnen?

De Geestelijke Oefeningen zijn een ervaringsgerichte methode om God en tegelijk ook de grond waaruit een mens leeft op het spoor te komen. Het is een manier om te leren bidden, om zicht te krijgen op de hechte band tussen geloof en leven, om te groeien in de relatie tot God, de anderen en mezelf. Hierbij staat het bidden met het evangelie centraal. Dan komen de vragen vanzelf: wat brengen ze bij mij teweeg in gedachten, gevoelens, in mijn leven? Hoe reageer ik op deze bewegingen?

Deze weg die wij samen willen bewandelen loopt in het spoor van Hem die het heeft aangedurfd om volledig uit Gods Geest te leven en die nu ook mij oproept.

Begeleider
P. Raoul Lievens s.J., begeleider van verscheidene groepen en communiteiten

Data
Van dinsdagavond 1 augustus 2006 om 18.00 uur tot donderdagmorgen 10 augustus, 9.00 uur.

Kostprijs
De kosten voor verblijf en begeleiding bedragen 325 euro. Lakens kunt u eventueel huren aan 5 euro. Het verblijf is voorzien op de vernieuwde vleugel met lift en individuele badkamers.

info09/226 5 226
info@oudeabdij.be
www.oudeabdij.be
organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij, Drongenplein 27
plaatsDrongen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl