Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 5 maart 2006    Evangelie van 2006-03-05
 titelGezinsdag ‘Zuurstof voor het gezin’
beschrijvingIn een gezin is heel wat nodig: een huis, een thuis, de opvoeding... Hoe hou je het vol en waar haal je de zuurstof vandaan opdat het hele gezin kan leven.

De gezinsdag: een dag voor het gezin op zondag 5 maart 2006 met als spreker: Mgr. Luc Van Looy, bisschop van Gent.

We onthalen vanaf 9.30 uur en starten op 10.00 uur om te eindigen rond 17.00 uur. Het gaat door in het EDUGO-instituut te Oostakker (-Lourdes).

Het hele gezin is welkom. Er is wiegewacht en peuteropvang. Ook kleuters, kinderen en tieners hebben een eigen programma.

infoMaria-Kefasgemeenschap
Voskenslaan 56
9000 Gent
09/ 228 09 56
www.mariakefas.be
locatieEDUGO-instituut te Oostakker
plaatsOostakker (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl