Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 4 februari 2006    Evangelie van 2006-02-04
 titelBidden met psalmen
beschrijvingIn het Kontaktcentrum van de Norbertijnenabdij van Postel gaat op 4 februari 2006 een spiritualiteitsdag (9u30-16u30) door over het bidden met de psalmen.

In de psalmen wordt geloofd, gedankt maar ook gesmeekt en zelfs gevloekt... Het zijn oeroude gebeden waarin menselijke gevoelens tegenover God verwoord zijn die van alle tijden zijn... Hoe kunnen wij nu nog met deze 'gebedenkit' bidden?

Mevr. Marie-Paul Stevens van de lekenorde van de Karmel begeleidt ons hierbij met twee conferenties en een aanbiddingsmoment.

Broodmaaltijd voorzien. Onkosten : 15 euro per pers.

infoGastenpaters Abdij Postel
Abdijlaan 16
2400 MOl
014/378121
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be
locatieNorbertijnenabdij Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl