Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 6 januari 2006    Evangelie van 2006-01-06
 titelDe kruistochten in Catharijneconvent
beschrijvingOp vrijdag 6 januari 2006 van 14.00 tot 16.00 uur biedt Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat te Utrecht een muzikale rondleiding van Oculare met liederen door Coeur et Lion.

Wil van der Mark van Oculare voert u langs beelden en schilderijen van deze tijdelijke expositie en hij vertelt verhalen over de kruistochten in het algemeen en enkele tentoongestelde objecten in het bijzonder.

Tijdens onze tocht worden bij de getoonde objecten wonderschone hoog middeleeuwse liederen gezongen door Anne Nies Keur en Ernst Boers van Coeur et Lion. De zangers zijn sfeervol gekleed in kostuums die ontworpen zijn naar bronnen uit de 13e en 14e eeuw.

Prijs: 9 euro exclusief museumtoegang (diverse kortingskaarten geldig), vrienden van het museum betalen 12 euro.

Reserveren: Bij Oculare; 030-2304508 (antwoordapparaat) of via info@oculare.nl

  • Tot 28 december: door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening 394597001 van Oculare te Utrecht ovv uw telefoonnummer of e-mail adres, kaarten ontvangt u voor aanvang van het concert aan de kassa van het museum.
  • Na 28 december: telefonisch reserveren via Oculare en betalen aan de kassa voor aanvang van het concert.


Minimaal 15 en maximaal 40 deelnemers.

info info@oculare.nl
www.oculare.nl
locatieMuseum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl