Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 25 december 2005 t/m vrijdag 6 januari 2006    Evangelie van 2005-12-25
 titelKerststal en looproute
beschrijvingGezien het enorme succes van vorig jaar heeft de werkgroep Kerststal van heemkundekring “De Vierschaer”, in samenspraak met de parochie, beslist om dit jaar weer een kerststal met “levende” beelden in te richten in de H. Lambertuskerk te Wouw.

De openingstijden zijn van 25 december 2005 tot en met 6 januari 2006 (Driekoningen) van 13.00 uur tot 17.00 uur. De “levende” beelden zijn alleen op Tweede Kerstdag 26 december en op Nieuwjaarsdag 1 januari 2006.

De Vierschaer is voornemens een Kerststallooproute te organiseren. Deze route loopt globaal door het centrum van Wouw (Roosendaalsestraat, Markt, Lambertuskerk, Markt, Bergsestraat en Akkerstraat), komende weken worden de bewoners door leden van de werkgroep hierover benaderd.

Mochten er groepen zijn die apart de Kerststal willen bezoeken buiten de openingstijden om, dan moet er even contact worden opgenomen met dhr. F. Schuurbiers, (0165) 302611, voor nadere afspraken.

infoF. Schuurbiers
(0165) 302611
locatieH. Lambertuskerk
plaatsWouw (Noord-Brabant)
postcode47
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl