Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 17 t/m zondag 18 december 2005    Evangelie van 2005-12-17
 titelKerstmusical in de Tabor
beschrijvingIn kerkgebouw de Tabor zal ook dit jaar weer een Kerstmusical worden uitgevoerd. Aan de musical werken 39 kinderen uit de wijk Noordhove, Segwaert en Oosterheem mee. Het is inmiddels de elfde keer dat dit spektakel plaatsvindt.

De musical wordt twee maal opgevoerd, beide keren in de Taborkerk, Lijnbaan 77 in Noordhove: zaterdag 17 december om 19.00 uur, en zondagmiddag 18 december om 13.30 uur. De toegang is gratis.

In verband met de brandveiligheid zijn er wel toegangskaarten nodig. Deze kaarten zijn af te halen in de Tabor (Lijnbaan) op zondagen na de viering (ongeveer 11.45 uur) en op woensdagmiddag na de repetitie van het kinderkoor, om ongeveer 15.00 uur.

De musical heet ”Joris en de kerstman”. Het verhaal gaat over Joris. Hij doet al jaren mee aan een kerstmusical. In de kerstboom hangt hij een wens, hij wil dit jaar graag de hoofdrol in de kerstmusical. De kerstman leest zijn wens en samen beleven ze alle kerstmusicals waarin Joris heeft gespeeld. Voor de trouwe bezoeker aan de kerstmusical is het een aaneenschakeling van bekende stukjes en liedjes, maar ook nieuwe bezoekers zullen een mooie voorstelling beleven.

info wvanwieringen@tiscali.nl
locatieTaborkerk, Lijnbaan 77
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl