Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 25 december 2005    Evangelie van 2005-12-25
 titelJongerenkerstviering in de Tabor Kerk
beschrijvingIn de kerstnacht van zaterdag 24 op zondag 25 december zal jongerenkoor Esperanza zingen in de kerstviering van 00.00 uur. Dit zal plaatsvinden in de rooms-katholieke Tabor kerk, Lijnbaan 77 (Noordhove) te Zoetermeer. Voorganger is pastor H. van Winkel.

Het jongerenkoor, dat zowel traditionele kerstliederen gezongen worden als snelle up-tempo liederen zal zingen, wordt begeleid op saxofoon, basgitaar, djembé, drumstel en piano. Esperanza gaat er een gezellige viering van maken met veel sfeer en hoopt dan ook zoveel mogelijk jongeren bij deze viering te zien.

Aangezien er maar een beperkt aantal mensen in de kerk kunnen zijn er voor deze viering kaarten beschikbaar. Deze kaarten kunnen gratis afgehaald worden in de Tabor op de volgende tijden:

18 december van 11.45 t/m 12.30
19 december tussen 19.00 en 21.00
24 december tussen 11.00 en 13.00

Wie verhinderd is een kaart te komen halen, kan contact opnemen via jkesperanza@hotmail.com

info jkesperanza@hotmail.com
Willien van Wieringen
wvanwieringen@tiscali.nl
locatieRooms-katholieke Tabor kerk, Lijnbaan 77 (Noordhove)
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl