Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 25 december 2005    Evangelie van 2005-12-25
 titelIncanto zingt in Kerstnacht
beschrijvingMiddenkoor Incanto zingt in de nachtmis van 24 op 25 december om 00.00 uur in de Kerstnacht in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 te Zoetermeer. Precies om middernacht begint de viering van Woord, Gebed en Communie. Het thema is ‘Maar dan kom Jij’. De voorbereiding is in handen van de liturgiecommissie van Incanto, in nauwe samenwerking met voorganger Paul Sas. Zij hebben er een bijzondere viering van gemaakt, waarin ruimte is gemaakt voor de aanwezigen om na te denken over de betekenis van Kerstmis. Er zullen moderne Kerstliederen klinken, naast klassiek repertoire dat de aanwezigen ook mee kunnen zingen.

Voorganger is pastoraal werker Paul Sas, Incanto staat onder leiding van dirigent Willien van Wieringen en pianist Dennis Koot. De viering is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden.

info wvwieringen@hotmail.com
www.incanto.info
www.nicolaasparochiezoetermeer.nl
locatieNicolaaskerk, Dorpsstraat 24
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl