Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 25 december 2005    Evangelie van 2005-12-25
 titelKindje wiegen in de St. Josephkerk
beschrijvingIn de Haarlemse St. Josephkerk aan de Jansstraat 43 is op de middag van Eerste Kerstdag weer het traditionele Kindje Wiegen. Het is een feest voor kinderen en door kinderen rondom het kerstkind, met ook dit jaar een heus kerstkind.

De jongste telg uit de parochie, pas een paar weken oud zal die middag een hoofdrol vervullen. Er wordt stevig gezongen, mooie muziek gemaakt en een feestelijk kerstspel gespeeld.De kinderen mogen verkleed als herder, koning engel, schaap of ezel zich aansluiten bij de stoet. Ze vinden dan vast wel een plaats in het kerstspel. Ouders, opa's en oma's en ieder die in zijn hart nog kind kan zijn, is welkom. Aanvang 15.00 uur. Vanaf 14.45 uur worden kerstliedjes gezongen.

De kerststal is ook te bezichtigen op 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag, beide dagen tussen 14.00 en 16.00 uur.

infoGeert van Beckhoven
Koster St. Josepherk
(06) 539 707 51 / (023) 551 68 77
locatieJansstraat 43
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl