Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Rooms Katholieke Jongerengroep
(RKJ)

Rooms Katholieke Jongerengroep

Regionale jongerengroep gelieerd aan de WKJ

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 18 januari 2006    Evangelie van 2006-01-18
 titelOver bidden en persoonlijk gebed
beschrijvingHet Nederlandse werkwoord 'bidden' betekent in zijn oorsprong zoveel als 'verzoeken', 'smeken', maar ook 'geduldig en met vertrouwen afwachten'. ”Hoe bidden wij goed” is een vraag die de apostelen al aan Jezus stelden in de tijd dat Christus nog op de aarde was. Ook vandaag een heel actuele vraag. Hoe spreek jij met God, hoe vertel je Hem wat je de afgelopen dagen heeft bezig gehouden? Diaken ter Veer zal over deze en andere vragen met ons spreken op 18 januari 2006.

Diaken ter Veer is transeunt diaken, diaken in de afwachting op zijn priesterwijding medio 2006. Veel van ons waren aanwezig bij zijn diakenwijding in Leeuwarden en kennen diaken Ter Veer (Glenn voor de intimi) van de Wereld Jongerendagen in Keulen. De avond zal aanvangen om 19.30 uur met het getijdengebed, om 20.00 uur start het programma.

LET OP: DE LOKATIE IS NOG ONDUIDELIJK EN ZAL PER E-MAIL EN VIA DE WEBSITE WORDEN GECOMMUNICEERD!!!

info(0871) 90 13 58
groningen@bonifatiusgroningen.nl
www.bonifatiusgroningen.nl
organisatieRooms Katholieke Jongerengroep
locatieNog onduidelijk
plaatsGroningen Stad (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl