Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneermaandag 29 september t/m zondag 12 oktober 2003    Evangelie van 2003-09-29
 titelKerk in perspectief
beschrijvingCentrum de Kapel in Roermond heeft een tentoonstelling ingericht onder de titel 'Kerk in perspectief' met foto's van Ingeborg Meulendijks en schilderijen van Sjef Biessen. Ingeborg Meulendijks exposeerde al eerder in Roermond, in het Stedelijk Museum. Zij maakte uitvergrotingen van de foto's die zij maakte van de maquettes van de Roermondse architect Cuypers, waardoor een nieuw perspectief op de Neogotiek wordt gegeven. De schilderijen van de Heerlense kunstenaar Sjef Biessen geven in lineaire constructieve stijl een geheel eigentijdse verbeelding van de kern van het christelijk geloven. Juist door de combinatie van de foto's en schilderijen ontstaat een verstillende maar fascinerende expositie.

De tentoonstelling is te bezichtigen in het Colamgebouw tot en met 12 oktober op zondagen van 2 tot 5 uur en op afspraak.

infoWie meer informatie wil kan dit opvragen 0475-332886 of nalezen op de website www.centrumdekapel.nl .
locatieCentrum de Kapel , Colamgebouw, Heinsbergerweg 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl