Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Haagse Bedevaarten

Haagse Bedevaarten

Website E-mail

p/a Weena 1053
3013 AL Rotterdam
(010) 414 95 77

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 10 t/m zaterdag 12 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-10
 titelHaagse bedevaart naar Kevelaer
beschrijvingDe Haagse Bedevaarten organiseert van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 augustus 2006 een driedaagse bedevaart naar Kevelaer.

Op donderdag 10 augustus 2006 wordt met meerdere bussen vanuit de Randstad vertrokken. Het programma van deze bedevaart omvat, na aankomst in Kevelaer, een openingslof en intochtprocessie, waarna in de Kaarsenkapel de bedevaartskaars aan Maria wordt aangeboden. ‘s Avonds wordt een Heilige Mis opgedragen met medewerking van het koor en orkest van de Basiliek van Kevelaer. De dag wordt afgesloten met een lichtprocessie.

Op vrijdag wordt na de ochtendmis de Kruisweg overwogen. Na de lunch is er gelegenheid voor individuele devotie. Er is ook biechtgelegenheid. Aan het eind van de middag wordt in de Basiliek een plechtig Lof met Sacramentsprocessie gehouden. ’s Avonds is er een gezellige avond.

Na de ochtendmis op zaterdag 12 augustus 2006 wordt afscheid genomen van Kevelaer. Op de terugreis wordt nog gestopt voor een slotdiner.

Opstapplaatsen: Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Delft, Den Haag, Hazerswoude, Kwintsheul, Leiden, Naaldwijk, Rotterdam, Schiedam of Zoetermeer.

infoHaagse Bedevaarten
(010) 414 95 77
aanmelding@bedevaarten.nl
www.bedevaart.nl
organisatieHaagse Bedevaarten
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl