Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Haagse Bedevaarten

Haagse Bedevaarten

Website E-mail

p/a Weena 1053
3013 AL Rotterdam
(010) 414 95 77

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 25 april 2006    Evangelie van 2006-04-25
 titelHaagse bedevaart naar St. Jozef in Smakt
beschrijvingDe Haagse Bedevaarten organiseert op maandag 26 april 2006 een ééndaagse bedevaart naar het Limburgse Smakt. Het heiligdom van Smakt is het enige Nederlandse bedevaartoord gewijd aan Sint Jozef, de voedster-vader van onze Heer maar ook de patroon van de arbeid. Zijn feestdag is op 19 maart en ook op 1 mei. Na aankomst in Smakt wordt om 11.00 uur een gezongen Heilige Mis opgedragen. Vóór en na de Heilige Mis is er gelegenheid om de kleine Jozefkapel te bezoeken.

Na de eucharistieviering wordt vertrokken naar een nabij gelegen restaurant voor de lunch. Na de lunch wordt vertrokken naar een nabij gelegen Mariabedevaartplaats voor een Marialof. Op de terugreis wordt nog gestopt voor een slotdiner.

Opstapplaatsen: Alphen a/d Rijn, Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam en Wateringen.

infoHaagse Bedevaarten
(010) 414 95 77
aanmelding@bedevaarten.nl
www.bedevaart.nl
organisatieHaagse Bedevaarten
locatie
plaatsSmakt (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl