Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 9 t/m maandag 12 december 2005    Evangelie van 2005-12-09
 titelSchaatsfeest op Middachten
beschrijvingWitte wonderen Wereld

Vanaf vrijdagavond 9 december 18 uur tot maandag avond 12 december 18 uur is het schaatsfeest op de kasteelweide van Middachten in De Steeg (gemeente Rheden).

Het is een unieke samenwerking tussen de twee landgoederen Rhederoord en Middachten die dit evenement aangrijpen als een opstap naar verdere versterking en promotie van de Regio en de onderlinge verbondenheid tussen de landgoederen. Landgoed Rhederoord staat garant voor de biologische catering, de schaatsbaan staat op de kasteelweide van Middachten.

De schaatsbaan zal in het teken staan van Net4kids die projecten ondersteund voor kinderen in het buitenland. Het comité voor aanbeveling hiervoor zijn: Herman van Veen, Job Cohen, Jacqueline Rijsdijk en Herman Wijffels. Dit unieke evenement sluit aan bij het gevoel om maatschappelijk verantwoord ondernemen te koppelen aan een buitenleven evenement waarbij de biologische keuken centraal staat en belangrijke focus gericht is op kinderen die het minder hebben dan wij.

Toegang voor het publiek is vrijdag avond 18 uur, zondag vanaf 10 uur tot 20 uur en maandag van 10 uur tot 18 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon.

info(026) 495 49 98
www.middachten.nl
locatieKasteel Middachten
plaatsDe Steeg (Gelderland)
postcode69
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl