Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 4 oktober 2003    Evangelie van 2003-10-04
 titelJubileum met echtparen
beschrijvingDe Lambertuskerk in Meerveldhoven, ook wel bekend als de bedevaartkerk van Onze Lieve Vrouw ter Eik, viert op 4 oktober in de H. Mis van 19.00 uur de vijftigste verjaardag van de wijding van de kerk. Het Lambertusgilde zal daarbij aanwezig zijn, terwijl het Broekwegkoor zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Hierbij willen wij speciaal voor deze viering alle echtparen uitnodigen die in de afgelopen vijftig jaar in onze kerk zijn getrouwd. Wij zullen deze Eucharistieviering in het bijzonder voor hen opdragen.

Voor de echtparen die aan de pastorie (tel. 040-2532231) doorgeven aanwezig te zullen zijn, zal een plaats gereserveerd worden in de kerk. Ook zal aan hen een aardige attentie gegeven worden. Overigens is aan huwelijksparen van de afgelopen jaren gevraagd om - als het nog kan - in eigen bruidsjurk en trouwpak te komen. Na afloop van de jubileumviering is er gelegenheid om onder het genot van koffie en thee en een versnapering wat na te praten.

infoPastoor D. Donders, (040) 2532231.
locatieLambertuskerk
plaatsMeerveldhoven (Noord-Brabant)
postcode55
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl