Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 5 oktober 2003    Evangelie van 2003-10-05
 titelHaagse Serenate
beschrijvingEvgeny Makhtin, de jonge violist die al vanaf zijn 5e in Nederland woont en studeert aan Jong Talenten afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, is solist bij het concert in de H. Teresa van Avilakerk te Den Haag. De Haagse Serenate, olv Ernst Wauer brengt daar 'vioolconcert in D, op.61' van Beethoven en '4e symfonie in Es, romantische' van Bruckner ten gehore.

De Poolse Parochie in Den Haag organiseert het concert en de opbrengt komt ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw.

Kaarten zijn een uur voor aanvang te koop a 14,50 euro, of in de voorverkoop bij Caminada Classics, Plaats 17 te Den haag voor 12,50 euro.

infowww.parafia.nl en (010) 4770066 of info@parafia.nl
locatieH. Teresia van Avilakerk, Westeinde 12a
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl