Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 1 november 2003    Evangelie van 2003-11-01
 titelCursus geestelijke begeleiding
beschrijvingWie wil groeien in zijn christen-zijn kan behoefte voelen aan een gespreks- en misschien ook gebedspartner. Iemand met wie hij/zij kan praten over moeilijkheden en mogelijkheden, over keuzes die gemaakt moeten worden, over mooie ervaringen en dorre periodes in de relatie met God. We noemen zo'n gesprekspartner een geestelijk begeleider (m/v).

Op 1 november 2003 geven Jan van Beeck ofm, Henk van Berckel en Bernadette Reefman in het Willibrordushuis te Den Haag een informatiedag over een cursus geestelijke begeleiding. Tijd: 10.30-16.00 uur.

infoBernadette Reefman (070) 3636227 of bma.reefman@solcon.nl en bij Jan van Beeck ofm (024) 3222988 of jan.vanbeeck@planet.nl ).
Aanmelding vóór 15 oktober bij Bernadette Reefman.
locatieOude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl