Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 8 januari 2006    Evangelie van 2006-01-08
 titelTilburgs Byzantijns Koor
beschrijvingHet Tilburgs Byzantijns Koor verzorgt op zondag 11 december de liturgie om 10.15u volgens de Slavisch-Byzantijnse ritus.

De viering in Tilburg vindt plaats in de kapel van het MSC-klooster, gelegen aan de Bredaseweg no. 204 (tegenover de watertoren). Bezoekers dienen bij de hoofdingang de trap op te gaan, waarna u vervolgens richting kapel wordt verwezen.

Zoals gebruikelijk zal tijdens de dienst de ikonostase (ikonenwand) zijn opgericht, sfeervol verlicht door kaarsen. De viering duurt ongeveer anderhalf uur, met na afloop weer koffiedrinken in de ontmoetingsruimte van MSC.

Het onlangs verschenen boek over het koor, 'TBK 1944 - 2005 ... meer dan een koor', zal dan ook te koop zijn. De prijs van het boek bedraagt € 25,00 (gelieve gepast betalen). Naast de geschiedenis van het koor wordt in het boek ook uitgebreid ingegaan op de de goede doelen die ondersteund worden via de eigen stichting TBK Projecten Fonds.

infowww.tilburgsbyzantijnskoor.nl
locatieKapel van het MSC-klooster
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl