Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 9 november 2003    Evangelie van 2003-11-09
 titelConcertserie kapel in 't Zand
beschrijvingOrganist Hans Stege uit Twente heeft op 12 oktober de aftrap gegeven van een concertserie in de Roermondse Kapel in 't Zand.

Op 9 november, dag van de kerkmuziek, vindt een uitvoering plaats van dodenmuziek van Purcell en Fauré. Het geliefde Requiem van Gabriël Fauré wordt in kleine bezetting gezongen door Cantus Coronatus (Echt) o.l.v. Bart Meys en met medewerking van Daniël Jansen (Thorn), orgel.

Toegang € 6,00

Een bijzonder kerstconcert staat gepland op zaterdag 27 december met een uitvoering van het zelden gehoorde kerstoratorium van de Italiaanse componist Respighi. Met medewerking van het vocaal ensemble Silhouet, die tevens de serie volgend jaar besluit met een Euregioconcert, waaraan ook koren uit Aken en Genk meewerken. Overigens zal Silhouet ook de Anglicaanse kerkdienst verzorgen met kerstcarols op 13 december.

De concerten beginnen steeds om 15.00 uur, behalve het kerstconcert, dat is op de zaterdag na Kerstmis om 20.30 uur.

info(0475) 332886 en www.centrumdekapel.nl
locatieKapel in 't Zand
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl