Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 9 december 2005    Evangelie van 2005-12-09
 titelKorte Adventvieringen
beschrijvingIn de weken voor Kerstmis verzorgen de JoJo's vier keer een korte adventviering op de vrijdagavond. Iedereen is van harte welkom van 19.15 uur tot 19.45 uur in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 26 te Zoetermeer.

Het overkoepelend thema is 'Angst'.

Op vrijdag 25 november zal de eerste viering plaatsvinden rond 'angst voor terreur'.

De andere vieringen zijn op 2 december, 9 december en 16 december. Er is dit jaar een verrassende vormgeving gevonden om het thema uit te beelden en te verwerken.

De JoJo's zijn de jongeren rond de Nicolaaskerk. Zij organiseren activiteiten die open staan voor alle jongeren en houden eigentijdse vieringen waarbij iedereen van harte welkom is.

infoJoJo's
(079) 316 70 85
jojogroep@hotmail.com
jojo.played.by
www.jongerenviteiten.nl
locatieNicolaaskerk, Dorpsstraat 26
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl