Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 28 september 2003    Evangelie van 2003-09-28
 titelWijding permanent diakens
beschrijvingMgr. Arthur Luys-terman, bisschop van Gent, wijdt zondag 28 september in de Sint-Baafskathedraal van Gent drie nieuwe permanente diakens voor het bisdom Gent.

Het zijn: Paul Hantson die wordt verbonden aan het dekenaat Ronse; Herman Stroobandt die wordt verbonden aan het dekenaat Beveren en Jan Reyniers die wordt verbonden aan het dekenaat Lokeren. Alle drie zijn beroepshalve werkzaam in het onderwijs en blijven na hun wijding hun huidige loopbaan verder zetten.

Met de drie nieuwe permanente diakens erbij telt het bisdom Gent nu een 75-tal diakens. Daarnaast volgen er momenteel in het bisdom Gent 14 kandidaten de driejarige opleiding tot permanent diaken.

infoDirk Smet, Beekstraat 1, 9030 Mariakerke, 09/2168383.
locatieSint-Baafskathedraal
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl